Sztárok

The Voice: Gwen Stefani csapatában folytatja Király Viktor? – videó

Nem esik ki a The Voice versenyből, de valószínűleg másik világsztár csapatába kerül Király Viktor. Mondjuk a részleteket.

Már néhány napja véletlenül felkerült a Wikipédia oldalára egy információ, mely szerint Király Viktor a The Voice idei legnagyobb esélyesével, Jordan Smithszel fog párbajozni a verseny knockout  részében. Csakhogy az már nem volt igaz a hirtelen letörölt írásban, hogy Viktor kiesik a versenyből. A knockout részben ugyanis, a többi zsűritag “ellophatja” a kiesésre ítélt versenyzőt, és egy Twitterre kiszivárgott információ szerint Király Viktort Gwen Stefani fogja “ellopni”. Így Viktor Gwen csapatában folytathatja a The Voice-t.

Miért pont így alakul…?

Senki nem érti, hogy miért pont az idei Voice két legerősebb emberét párbajoztatták, de információk szerint, a producerek akarták erősíteni Gwen Stefani csapatát. Nála ugyanis elég gyenge énekesek voltak. Eddig (tesszük hozzá HANGOSAN). Ráadásul Gwen már Király Viktor első előadásán is teljesen odáig volt a magyar énekesért.

The Voice: Gwen Stefani csapatában folytatja Király Viktor? - videó

Viktor és Jordan szerepléséről már felkerült a videó. Mi nagyon szurkolunk. Hajrá Viktor, mindegy, hogy #TeamAdam, vagy #TeamGwen! A teljes adást hétfőn vagy kedden láthatjuk online.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top