Sztárok

Liptai Claudia teljesen összezavarja a nézőket

Liptai Claudia jelenleg három produkcióban látható a TV2-n, ám mindegyikben teljesen más frizurával. Nem csoda, hogy kicsit összezavarodnak a nézők.

Liptai Claudia hétköznaponként a régi hosszú hajával vezeti az 50 milliós játszmát, majd közvetlenül utána a szőke, Marilyn Monroe-s frizurával látható a Jóban Rosszban sorozatban. Hétvégén pedig a legújabb, rövid platinával zsűrizik a Sztárban sztárban. Ilyen különböző “frizura-együttállás” még nem volt a hazai televíziózás történetében – írja a Bors.

A képernyősök szerződésében benne van, hogy a külsejükön jelentős változtatást csak a csatorna engedélyével hajthatnak végre. Liptai Claudia azonban nemcsak a Jóban Rosszban stábjával, hanem a TV2-vel is egyeztetett az új frizurája kapcsán. “Évek óta minden nagy műsorom előtt változtatok valami jelentőset a hajamon. Természetesen mindig kérek engedélyt, amit még sosem tagadtak meg” – nyilatkozta a műsorvezető.

Liptai Claudiáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top