Sztárok

70 évesen is bomba nő Helen Mirren

Helen Mirren az a színésznő, aki bármerre jár a világban, mindig pompát, eleganciát és hatalmas mosolyt visz magával. Most azonban azt is megmutatta, mennyire csodás alakja van ennyi idősen is!

Bizony, Dame Helen Mirren már elmúlt hetven, és elképesztően jól néz ki! A napokban Tokióban járt, ahol legújabb filmjét népszerűsítette a nemzetközi filmfesztivál keretében. A ruha, amit viselt, egyenesen káprázatos volt. Az ember azt hinné, hogy ilyet csak az éppen negyvenedik életévüket betöltött, amúgy is agyonbotoxolt és plasztikázott sztárok vennének fel, de Helen Mirren egyenesen elképesztő volt a csodálatos estélyiben.

70 évesen is bombanő Helen Mirren

Helen Mirren megmutatta máig csodás alakját, és egy hetvenéves úri hölgyhöz illő dekoltázst is villantott. Ez ugyan nem új, hiszen Helen Mirren szépségével és mély dekoltázsával még Károly herceget is zavarba hozta egyszer, amikor udvarhölgyi címét vehette át II. Erzsébettől, de ettől függetlenül minden egyes villantást mélyen meghajolva köszönünk meg neki.

70 évesen is bombanő Helen Mirren

Helen Mirren egyébként Ryan Reynoldsszal közös filmjét promotálta ebben a csodás ruhában, és ahogy az a fotókon is látszik, nemcsak minket, de Tokiót is teljes ámulatba ejtette.

70 évesen is bombanő Helen Mirren

 

70 évesen is bombanő Helen Mirren

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top