Sztárok

Gyertek át szombat este!: Sebestyén Balázs olyat csinált, mint eddig soha

A Gyertek át szombat este! című műsor minden héten kiveri a biztosítékot, most sztárok hevernek majd mindenfelé a stúdió padlóján.

A most mutasd meg! feladatban a sztároknak ezúttal is mutogatniuk kellett a Gyertek át szombat este! című műsorban. Bár ebből mindig adódnak vicces szituációk, a Szabolcs vezetésével küzdő csapatnak igencsak meggyűlt a baja a sportágak elmutogatásával. Egy ideig zökkenőmentesen haladt a csapat az aerobik, a birkózás és a bob útvesztőjében, ám a kungfu kitalálása sehogyan nem ment.

Gyertek át szombat este: Sebestyén Balázs olyat csinált mint eddig soha

Olyannyira, hogy ennek köszönhetően a Gyertek át szombat este! műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst is olyan szituációban láthatják majd a nézők, amilyenben még soha. Sebestyén Balázs ugyanis maga is beállt mutogatni, megtéve jó pár kungfumozdulatot. Ám a csapat az ő segítségével sem tudott rájönni a keleti sportágra.

Gyertek át szombat este: Sebestyén Balázs olyat csinált mint eddig soha

A helyzet végül odáig fajult, hogy a másik csapat is beállt a keleti harcművészetnek hódolni, és végül már mindenki azon volt, hogy a Gyertek át szombat este! sztárjai, Molnár Andi, Geszti Péter és Lali kitalálja és pontot szerezzen a kungfuval. Hogy ez sikerült-e nekik, kiderül szombat este.

Gyertek át szombat este: Sebestyén Balázs olyat csinált mint eddig soha

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top