Sztárok

Rihannával csalta Beyoncét a férje

Hajnalban robbant a hollywoodi bomba: Beyoncé és Jay-Z egy teljes évig külön élt, az ok pedig Rihanna volt!

Az amerikai sajtóban mindig lehet bízni, hogy ha éppen nincs botrány, akkor ők világra szólót kerekítenek. A legújabb hollywoodi pletyka szerint Beyoncé és férje, Jay-Z, közel egy évig fasírtban voltak és szét is költöztek, mikor kiderült, hogy Jay-Z és az affér idején még csak 17 éves Rihanna összegyűrte a lepedőt. Egy Beyoncéról megjelent pletykakönyvben ugyanis a szerző leírja, hogy 2000-ben Beyoncé és Jay-Z járni kezdtek, ám néhány évre rá, 2005-ben bekavart Rihanna jelenléte, aki a Pon de Reply című albumát egyenesen a rappernek köszönheti, hiszen a háttérből segítette az akkor szárnyait bontogató fiatal énekesnőt.

Beyoncé & Jay Z pose backstage with the cast of 'Hamilton' on Broadway in NYC – Oct. 21

Beyoncé (@beylite) által közzétett fénykép,

A pletykakönyv szerzője, J. Randy Taraborrelli, Beyoncé: Az el nem mesélt történet (így fordíthatnánk) című könyvében leírja ugyanis, hogy a pár három évvel a házasságuk előtt egy évig külön élt, Rihanna és Jay-Z viszonya miatt. Ráadásul Beyoncé és Jay-Z, valamint az énekesnő húga, Solange, híres-hírhedt Met-gála utáni liftes verekedését is e mögé a történet mögé kerekíti az író.

2014 májusában ugyanis egy óvatlan pillanatban egy szállodai liftben Solange, Beyoncé húga és minden pillanatban óriása támasza, konkrétan rátámadt Jay-Z-re és elkezdte ütlegelni, a biztonságiak fogták le a nőt. Akkor csak találgatni lehetett, hogy mégis mi történt, a most megjelent könyv azonban azt állítja, hogy Jay-Z éppen arra a bulira szeretett volna elmenni a gála után, ahol Rihanna is volt, ezért borult ki Solange, és pofozta fel a rappert.

“Ha Beyoncé tudott volna a viszonyról, biztos, hogy nem tűri el, ő nem olyan nő. Mivel nem tudott mit kezdeni a fennálló helyzettel, szakított. Egy évig külön éltek, mikor kiderült” – mondta az Entertainment Tonight-ban az író.

A szálak azonban kissé kuszák, írja a Daily Mail, hiszen 2006-ban Beyoncé már kettejük álomesküvőjéről mesélt, éppen ezért lehetett igaz, hogy az énekesnő semmit nem tudott a dologról, és mikor évekkel később megtudta, óriási perpatvar lett a vége. Az elmúlt években egyébként Beyoncé férjét, Jay-Z-t már összehozták mással is, ráadásul tavaly azt rebesgették, hogy a pár válik – épp a liftes jelenetnek és néhány megcsalós sztorinak köszönhetően –, de később már együtt hajókáztak a Karib-tengeren szerelmesen, a következő babát tervezve.

Beyoncé egyelőre nem szólalt meg az ügyben, talán ő majd tisztázza a kusza szálakat.

#TIDALx1020

Beyoncé (@beylite) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top