Sztárok

Szinetár Dóra: Zolival soha nem voltunk álompár

Szinetár Dóra eddig szinte semmit nem árult el házasságáról, most azonban kivételt tett, és menyasszonyi ruhában emlékezett a boldog percekre. Ráadásul Bereczki Zoltánnal való kapcsolatáról is őszintén vallott.

Szinetár Dóra egy esküvői ruhafotózáson vett részt, csodálatos menyasszonynak öltözve mesélt jelenlegi boldog és minden tekintetben kiegyensúlyozott kapcsolatáról Makranczi Zalánnal. Szinetár Dóra olyan titkot is elárult, amit eddig nem is sejtettünk. Jegygyűrűjüknek – amit Szinetár Dóra még a fotózás kedvéért sem szeretett volna levenni – rendkívül különleges története van, amiről az Aktívnak mesélt.

“Szerettük volna, hogyha a családunk, mármint a kettőnk családja benne van ebben a dologban, és ezért mind a ketten kértünk a szüleinktől olyan régi családi ékszert, amiről tudjuk, hogy kié volt, de nem használják, és azt vittük el egy ékszerészhez, és nem becseréltük, hanem beolvasztottuk.”

Szinetár Dóra: Zolival soha nem voltunk álompár

Bereczki Zoltánnal való házasságáról is mesélt. Szinetár Dóra elmondta, hogy rettenetesen bántotta a tény, hogy őt kiáltotta ki fekete báránynak a sajtó miután exférjével különmentek, és ő Makranczi Zalán mellett találta meg a boldogságát.

“A szüleim tisztességben neveltek, és én valaki más miatt soha nem hagytam volna el az egyébként működő házasságomban a férjemet. Zolival soha nem nyilatkoztam azt, hogy mi überboldogan élünk, sőt ha valaki valóban elolvassa a mi nyilatkozatainkat, azok zömében arról szóltak, hogy nekünk nagyon sok problémánk van, és nagyon sokat küzdünk, csak próbáljuk megoldani. Az egy másik kérdés, hogy utána az újságban fölé rakták azt a címet, hogy az “álompár álomházassága”. Ezen mi mindig nevettünk, mindig tiltakoztunk ellene, hogy mi nem vagyunk álompár,és ez nem egy álomházasság” – mondta az Akítvnak Szinetár Dóra, akinek, mint mondja, remek a kapcsolata exférjével, Bereczki Zoltánnal, és soha nem okolták egymást azért, mert házasságuk végül nem működött.

Szinetár Dóra: Zolival soha nem voltunk álompár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top