Sztárok

Miatta jött zavarba a forgatáson Sebestyén Balázs

A Gyertek át szombat este! című műsorban ilyen dögös civil játékos még nem szerepelt. Úgy tűnik, már nemcsak az extra humoros játékokra, de a csinos játékosokra is figyelnek a szerkesztők!

A Gyertek át szombat este! című műsorban ezúttal igencsak felperzseli a kedélyeket az egyik csapatkapitány, Nagy Zsuzsanna, akin nemcsak Sebestyén Balázs, de Lali szeme is megakad.

“Hellooó! Azt a mindenségit, azt a mindenségit!” – mondja Sebestyén Balázs, miután Zsuzsa megérkezik mellé a stúdióba, majd egyből Lali felé tereli a szót, akinek szeme igencsak hosszú ideig időzik Zsuzsán.

Miatta jött zavarba a forgatáson Sebestyén Balázs

“Lalikám, hát hogy felélénkültél azonnal. Elkezdtél mocorogni. A mutogatós játék ott most működne nagyon, nem?”érdeklődik Sebestyén Balázs az egyébként helyeslő választ adó Lalinál, majd Zsuzsa bemutatkozására terelődik a figyelem.

“Néhány mondatot magadról, amit nem látunk?” – ajánlja fel Sebestyén Balázs a közgazdász Zsuzsának, aki humorával is lenyűgözi a férfiakat. “Ó, egy okos nő” – mondja Balázs Zsuzsa foglalkozását hallva, amire a civil játékos rá is kontráz, óriási összeröhögést váltva ki ezzel Sebestyén Balázsból is.

“Nem vagyok okos, mert akkor nem lennék itt” – vallja be Zsuzsa, akinek reakcióján csak nevetni tud Balázs. “Értem, hidd el, Balázs, nem vagyok okos, mert itt állok melletted, hát ez egy finom kis cink volt” – ismeri el a szívatás nagymestere, Sebestyén Balázs is.  

Miatta jött zavarba a forgatáson Sebestyén Balázs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top