Sztárok

Ez történt Gaál Noémi párkapcsolatával

Gaál Noémi több mint tíz éve él boldog párkapcsolatban kilenc évvel fiatalabb párjával, Maloveczky Miklóssal. Most feltártak mindent az esküvőről és a megcsalásról is.

Noémi a Borsnak azt mondta, hogy amikor megismerkedtek, mindketten meglepődtek azon, hogy hány éves a másik. “Ennél többet azonban nem foglalkoztunk ezzel, mert az első randin kiderült számomra, hogy Miki érettebb a koránál. Tudtuk, hogy később sem lesz probléma a korkülönbség. Soha nem éreztük ezt a kilenc évet a hétköznapokban sem… A félrelépés szerintem nem azon múlik, ki hány éves. Ismerem a páromat, tudom, hogy én mit tudok nyújtani neki, és azt is tudom, mit tudna egy húszéves. Tudom, hogy számára mi és milyen értékek a fontosak, ezért nem vagyok féltékeny” – ecsetelte Gaál Noémi.

És hogy mit gondol Noémi és Miklós a házasságról? Azt, hogy köszönik szépen, ők tíz év után is szerelmesek, és ez így is marad. Ehhez pedig nem kell papír. 

Ez történt Gaál Noémi párkapcsolatával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top