Sztárok

Így gyalázzák Hódi Pamelát

Olyan miatt gyalázzák Hódi Pamelát, amit rendre megtesznek az amerikai sztárok, de azokra a képekre csak annyit mondanak az emberek, hogy "jaj de cuki".

Hogy mi volt a “vétke” Hódi Pamelának a netező szülők szerint? Nos az, hogy kiposztolt egy képet a Facebookra, amin látszik, hogy a kis Berki Natasa Zselyke körmein dolgozik egy manikűrös. Néhány kommentelő azonnal megtalálta Hódi Pamelát azzal, hogy “mindjárt egy cigit is érdemes lenne a kislány szájába adni, amilyen őrült az anyja”. Az persze egyikükben sem merült fel, hogy Pamela nem műkörmöt csináltatott kislányának, csak egy Minnie egeres matricát kapott a körmére Zselyke.

Flóra legkedvesebb vendége????????????

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on 2015. október 15.

“Na, ti jóindulatúak és mindent tudók. Tessék! Mindössze egy Minnie matrica miatt ült Nati a körmös székébe” – írta a gyalázóknak Hódi Pamela.

Csak halkan jegyeznénk meg, hogy amikor ugyanilyen képeket mutatunk mondjuk az egyik világsztár gyerekéről, az azonnal cuki. Szóval szerintünk Hódi Pamela semmi rosszat nem csinált.

Naaaa ti jó indulatuak és mindent tudoak! tessék???? mindössze egy Minnie matrica miatt ült a Nati körmös székben! Csak a…

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on 2015. október 15.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top