Sztárok

Konyhafőnök: dekoltázzsal filézett Niki

A Konyhafőnök dögös versenyzője elé tett harcsát sajnos nem hatották meg Niki bájai, és nem ugrott ki magától a bőréből.

A Konyhafőnök versenyzőinek a középdöntőbe jutásért ma harcsával és karalábéval kell dolgozniuk. Az előbbit ráadásul saját maguknak kell kifilézniük.

Konyhafőnök: dekoltázzsal filézett Niki

“Megvan tehát a két alapanyag, a harcsa és a karalábé és a többi alapanyag, amit ti magatok válogattatok össze. A feladat viszont két részből áll. Az első részben az a dolgotok, hogy a harcsáról levegyétek az egyik filét. Ez a filé legyen tökéletes. A további főzést csak akkor kezdhetitek majd el, hogy ha ezt a filét megmutattátok a séfnek, és ő engedélyt adott nektek arra, hogy folytassátok a főzést. Addig tehát, amíg ez az egy tökéletes filé nincsen meg, nem nyúlhattok semmi máshoz” – ismertette a feladat menetét Fördős Zé, a Konyhafőnök műsorvezetője.

Konyhafőnök: dekoltázzsal filézett Niki

Ezt követően mindenki nekiesett a filézésnek. Nikinek meg is gyűlt vele a baja. “Én úgy gondoltam, hogy könnyű dolog ez a filézés, meg kellett volna találnom az arany középutat, ahonnan elindulhattam volna, de nem találtam meg” – árulta el Niki, miután a séf elvitte a Niki által kanyarított filét, mivel az nem ütötte meg azt a mércét, amellyel folytathatta volna a feladatot. Hogy végül Nikinek sikerült-e megugrania a filézést, és hogy kik azok, akik a középdöntőbe jutnak, kiderül a ma esti Konyhafőnök adásából.

Konyhafőnök: dekoltázzsal filézett Niki

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top