Sztárok

Konyhafőnök: Dekoltázsát dobja be a legszexibb versenyző

A Konyhafőnök mai adásában ismét feje tetejére áll a stúdió, mert Fördős Zé olyan feladat elé állítja a versenyzőket, amivel nem igazán tudnak megküzdeni. Ráadásul a legszexibb versenyző is komoly tésztaproblémával küzd!

Fördős Zé ma mindenkinek feladja a leckét, és megizzasztja a legdögösebb versenyzőt is. Diós ricottával töltött raviolija ugyanis – főleg a friss tészta készítése miatt – mindenkin kifog. A Konyhafőnök versenyzőinek többsége mindössze egyetlen tésztanyújtó gépet használhat, s ezen kell osztozniuk. “Nektek kooperálnotok kell, a séf mellett láttok egy tésztanyújtó gépet egy derelyevágóval, nektek ezt kell beosztani, hogy mindenki el tudja készíteni a tésztáját” – mondta Zé a feladat ismertetésekor.

Konyhafőnök: Bernáth József kirúgással fenyeget

Először a Konyhafőnök versenyébe frissen érkező Nikinek gyűlik meg a baja a tésztakészítéssel. “A tésztagyúrással és ezekkel nem voltam tisztában. Nekünk egy egyszerű konyhánk van. Fogalmam sincs, hogy kell használni, most találkoztam vele először” – árulta el Niki, akihez hasonlóan Zsoltinak is nehézsége adódik a gyúrt tésztával. “Ahogy láttam a tésztát, és ahogy látom most a tésztát, nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy te a versenyben maradsz még ma” – értékelte Bernáth József az éppen tésztát töltő Zsolti ravioliját, aki a nagy hajrában egy újabb adag begyúrásához látott. A nagy forgatagban pedig az új és egyben elképesztően szexi versenyző, Niki is keményen megizzad a tésztagyúrás közben. Hogy kinek és miként sikerül teljesítenie a feladatot, kiderül a Konyhafőnök mai adásból.

Niki egyébként a Hooters étteremben dolgozik, és szépségversenyeken is indult
Niki egyébként a Hooters étteremben dolgozik, és szépségversenyeken is indult
Konyhafőnök: Dekoltázsát dobja be a legszexibb versenyző
Konyhafőnök: Dekoltázsát dobja be a legszexibb versenyző

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top