Sztárok

Hódi Pamela megzabolázta Berki Krisztiánt

Már közel fél éve újra egy párt alkot Berki Krisztián és Hódi Pamela. Ebben semmi új nincs, de most végre megtudtuk, hogy miért lett a szexista Berkiből cuki és odaadó édesapa.

Hódi Pamela a Fem3 Café műsorában mesélt Berki Krisztiánnal közös nyaralásáról, ráadásul, mint azt utóbb megtudtuk, a fiatal anyuka most erősítette meg először, hogy igen, újra együtt van élete szerelmével, kislánya édesapjával, Berki Krisztiánnal. Ez eddig egyébként mindenkinek világos volt, nem is értettük a kérdést, de most mi is örömmel jelentjük: Berki és Hódi újra együtt!

A korábban szintén mindenki szeme láttára és füle hallatára játszódó viharos kapcsolatról is mesélt Hódi Pamela, valamint arról, hogy mostanra már minden rendben van Berki Krisztián és közte.

❤️

???? (@hodipamela_official) által közzétett fénykép,

 “Nati felé százszázalékosan kinyílt a Krisztián. Sokkal érzelmesebb a Natival, mint mondjuk én. Egy anyának ez is sokkal nagyobb szerelmet ad a férfi iránt, ha látja azt, hogy a gyerekével közelebbi viszonyban van. Ez az egyik. A másik az, hogy nagyon figyelmes lett velünk szemben. Eddig bármire megkértem, nem ért rá, most pedig “megyek Életem, intézem” (…) Képes értünk bármit lemondani” – mondta Hódi Pamela boldogan a Fem3 Caféban.

Ennek okát Pamela azzal magyarázta, hogy Berki Krisztián megérezte, milyen az, amikor családja nincs a közelében.

Megünnepeltünk a Csobánkai lovarda 15. szülinapját☺️

???? (@hodipamela_official) által közzétett fénykép,

“Köztudott, hogy mi elköltöztünk Natival. Nálam jött egy határ, és én azt mondtam, hogy ezt tovább nem, és szerintem megtapasztalta, hogy milyen az, amikor nincs ott a kislánya, amikor lefekszik, nincs ott fürdetéskor. Ő szeret a család melegében lenni, és mi nem voltunk ott.”

30 km✔️

???? (@hodipamela_official) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top