Sztárok

Tények baki: megszólalt Azurák Csaba

Természetesen nincs olyan ember, aki még sosem hibázott, ráadásul ezzel Azurák Csaba feldobta a napunkat! Elmondta, mi történt!

Élő adásban bakizott Azurák Csaba, aki egy pillanatra úgy tűnt, elfelejtette, hogy éppen dolgozik. Azurák Csaba zavartan ugrott az asztalhoz, mikor visszakapta a képet, de mint az a nagy sajtófelhajtás után kiderült, nem ő mulasztott, hanem rendező kollégája felejtett el a fülére szólni, hogy néhány másodperc múlva adásban van. 

De ahogy az lenni szokott, Azurák Csaba profihoz méltó módon oldotta meg a dolgot. Kapcsolt, és azonnal olvasott.

“Ellent kell mondanom azoknak a híreknek, miszerint elszunyókáltam. Bár sokat dolgozom, aludni azért hazajárok – nevetett Csaba. – A vágatlan verzióban jól látszik, hogy a stábbal éppen a Tények imázsvideójáról beszélgetünk, és talán éppen ezért felejtett el a rendező kolléga szólni, hogy tíz másodperc múlva adásban vagyok.”

A felkapott bakit Azurák Csaba szerencsére nem vette a lelkére, inkább jót nevetett rajta.

“Kellemetlen a dolog, de ha már így alakult, akkor legalább lesz mit felhasználni a szilveszteri adásba. Ebből látszik, hogy mi sem csak robotok vagyunk, akik olvasnak, hanem emberek, akik néha hibáznak is” – mondta nevetve.

Azurák Csabának megnyugtatásaként üzenjük, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, ráadásul ez messze van bármi olyantól, ami hibának minősülne a mi szemünkben!

A Last Days of Tények Tumblr-oldalán találtuk ezt a jelenetet.

http://lastdaysoftenyek.tumblr.com/post/131143434393/hoppácska

A baki előtti néhány másodperc vágatlanul pedig így hangzott:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top