Sztárok

Három nőtől négy gyereke van Laár Andrásnak

Laár András úgy él, ahogy szerinte mindenkinek kellene. Úgy érzi, ő megtalálta élete értelmét, amit Pimaszúrnak el is mesélt.

Az RTLII csatornáján futó Pimaszúr átcuccol című műsorban Laár András humorista őszintén mesélt elmúlt éveiről. Amiket más igazi kudarcként élt volna meg, azt ő a buddhizmus szempontjából megközelítve inkább áldásként látja. Laár András beszélt Pimaszúrnak veszteségeiről, és arról, hogy hogyan lehet jól kilábalni a válásból, és miként él volt párjaival.

Négy asszonytól három gyermeke született Laár Andrásnak

“Kisgyerekes apuka nagyon régóta vagyok. 22 éves koromban született az első fiam, aki most 37 éves. Háromszor nősültem, kétszer el is váltam. Képzeld el, hogy az első feleségem és a második feleségem barátnők. Olyannyira, hogy amikor a Györgyikével éltem, és az Ambruska volt a közös gyerek, akkor volt olyan, hogy az Annácska vigyázott az Ambruskára. Ő a saját fiaként kezelte a másik feleségtől származó gyereket. Karácsonyonként állandóan együtt voltunk. A három fiú, a két feleség meg én. Így karácsonyoztunk. Most legutóbb már a Kati is ott volt. Tehát három feleség, négy gyerek. A volt feleségeim testvéri pozícióban vannak és ők is egymásnak. Annyira boldog vagyok ettől. Valahol a lelkem mélyén, én azért jöttem erre a világra, hogy az elcseszett dolgokat megjavítsam. Tehát ami gyárilag el van cseszve, gondolok itt a válásra. Elválik az ember, de miért kell utálni a másikat? Együtt éltek, közös gyerek van, az egy vérszerződés, a gyerekben elválaszthatatlanul együtt vannak. Az, hogy a szerelmi kapcsolat megszűnik, oké, de az emberi kapcsolat, a szeretet – pláne ha szerették egymást – nem szűnhet meg” – mesélte a novemberben nagyszabású életműshow-ra készülő Laár András.

Négy asszonytól három gyermeke született Laár Andrásnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top