Sztárok

Ezt adta a férje Julia Robertsre

15 éve van együtt Julia Roberts a férjével, és jobb nem lehetne a házasságuk, mint most. A színésznő még azt is hagyja, amit kevés nő engedne.

Tökéletes az összhang Julia Roberts és a férje között. Lerítt róluk az elégedettség, amikor minap egy jótékonysági rendezvényre mentek. A bevonulásnál még igyekeztek hivatalosra venni a figurát, de később azért elengedték magukat. 

http://hollywoodhillsblog.tumblr.com/post/130955031738/julia-roberts-says-shes-obsessed-with-husband

A vörös szőnyegen Danny Moder egy időre félre vonult, hogy a felesége pózolhasson a fotósoknak, miközben Julia Roberts ruháját dicsérték.

Ezt adta a férje Julia Robertsre

“Ez egy Bottega Veneta, és a férjem választotta nekem” – mondta Julia Roberts a People magazinnak. Moder pedig azt is elárulta, hogy nem ez volt az első választása, de nem bánta meg a döntését. A mosolyából azt is sejteni lehetett, hogy egy sokkal kevésbé illendő darab volt az első választás. “Nagyszerű a szín és a fazon, és remekül tudja viselni” – áradozott a színésznő férje.

Amikor megkérdezték Julia Robertset, van-e valami, amiért odavan, a sztár már nem a divatról kezdett beszélni, hanem büszkén rámutatott a férjére: “Ő az, ott.”

Ezt adta a férje Julia Robertsre

A házaspár a jótékonysági rendezvényen jól szórakozott, rengeteg ismerőssel találkoztak.

Ezt adta a férje Julia Robertsre

Néhány találkozást meg is örökítettek.

Ezt adta a férje Julia Robertsre

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top