Sztárok

Vicces-romantikus fotókat posztolt Hosszú Katinka a férjével

Mindig nagyon drukkolunk Hosszú Katinkának, nyilván nem vagyunk ezzel egyedül. Nemcsak a sportsikereinek örülünk, hanem a boldog házasságának is. Nézzétek meg, milyen vicces-romantikus fotókat posztolt az úszóbajnok.

Hosszú Katinka és a férje, Shane, nagyon jó páros. Katinka egész évben bomba formában van. Ezeket a fotókat egy szingapúri verseny előtt készítették és osztották meg a rajongóikkal.
.

We have arrived to Singapore where Facebook isn't blocked! (Unfortunately I couldn't post in Beijing, but thank you for all the congratulations!) Tomorrow we will mostly only swim finals (if we even will compete) because of the poor air quality caused by the haze coming from the Indonesian forest fires…I'll let you know tomorrow what happened! #IronLady #IronNation #IronMode Megérkeztünk Szingapúrba, ahol még Facebook is van! (sajnos Pekingben nem tudtam posztolni, de köszönöm a rengeteg gratulációt!) Holnap nagyrészt csak döntőket úszunk (ha egyáltalán lesz verseny), mivel nagyon rossz a levegő minősége az indonéziai erdő tűzek miatt…Majd írok holnap, hogy mi történt! #IronLady #IronNation #IronMode

A photo posted by Iron Lady (@hosszukatinka) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top