Sztárok

Visszaszámlálás: Tatár Csilla kórházra kész

Tatár Csilla jövő héten már nem forgat, csak és kizárólag minden figyelmét a babájára és családjára irányítja, ráadásul már a kórházi csomag is startra készen áll.

Tatár Csilla ezen a héten búcsúzott hőn szeretett műsorától, a Filmklubtól, mert mint mondta, most már inkább kisfia érkezésére koncentrál. Kórházi csomagjába pedig Tatár Csilla már most bepakolta azt a kis dobozt, amelyben a kicsi őssejtjeit fogják majd tárolni. Az előzetes papírok kitöltése közben azonban némi porszem került a gépezetbe, és Tatár Csilla véletlenül saját édesanyja nevét írta az “anyja neve” rubrikába.

“Én még mindig rutinból, az »Az anyja neve?« kérdésre a saját anyukám nevét kezdem el leírni. A kisfiam őssejtes papírjainál is újra kellett kezdenem a gépelést. Azt kívánom, hogy ne legyen rá soha szükség, de az én lelkemet megnyugtatja ez kis doboz, ami a fiunk őssejtjeinek levételéhez szükséges eszközöket rejti. A levétel után a sejtek 20 évig a jéghidegben »pihennek« majd. Remélem érintetlenül. Lassan kezdem összeállítani a kórházi csomagot…” – írta közösségi oldalára Tatár Csilla.

Én még mindig rutinból, az “Az anyja neve?” kérdésre a saját anyukám nevét kezdem el leírni..:) A kisfiam őssejtes papí…

Posted by Tatár Csilla on 2015. október 8.

Reméljük, hogy Tatár Csilla a kórházi csomagba és a bőröndbe bepakolja azt a cuki babaruhát is, amelyet nemrég mutatott meg a rajongóinak, és majd ha itt az ideje, meg is mutatja, hogy hogy áll a csöppségnek.

Hogy lehet egy ruha ennyire apró és cuki..:))) A babaruhák esti pakolgatásánál nincs is jobb program..:) #waitingforhim #love

Posted by Tatár Csilla on 2015. október 6.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top