Sztárok

Nagyestélyiben metrózik Katie Holmes

Inkább el tudnám képzelni, hogy lóra száll, vagy hintóba ül ebben a ruhában Katie Holmes, de nem ez történt. Megelégedett a New York-i metróval.

Éjszaka posztolta magáról a képet Katie Holmes, de így is rengetegen gratuláltak a remek képhez. A 36 éves színésznő vörös estélyiben és toronymagas sarkú cipőjében éppen a New York-i Penn Station metróállomáson imbolygott az egyik szerelvényhez.

“Magassarkú és metró… nincs is jobb párosítás” – írta Katie Holmes tömören a kép mellé.

Heels and a train…nothing better #newyork #pennstation

Katie Holmes (@katieholmes212) által közzétett fénykép,

A méretes szoknyarész alól kikandikáló cipő, a borzas konty elnyerte Katie Holmes követőinek tetszését, még ha nem derült is ki pontosan, hogy miért készült a fotó. Egyesek arra tippeltek, hogy valami fotósorozat része, mások szerint forgatás, megint más vélemény szerint ez csak egy újabb extrém pillanat a színésznő hétköznapjaiból.

Múlt héten például a péntek örömére egy másik elképesztő pillanatról posztolt.

Happy Friday

Katie Holmes (@katieholmes212) által közzétett fénykép,

Ezek után tényleg kinézem Katie Holmesból, hogy nagyestélyiben metrózik, hiszen nem győzi hangsúlyozni: ő bizony ma is csak egy hétköznapi lány, éppen olyan, mint bárki más New Yorkban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top