Sztárok

Gönczi Gábor ettől fogyott le

A Pimaszúr átcuccol című műsorban beszélt arról a Fókusz című műsor házigazdája, Gönczi Gábor, hogy mekkora erőfeszítés és milyen körülmények kellettek ahhoz, hogy ma így nézzen ki.

Az RTLII-n futó portréműsor e heti szereplője Gönczi Gábor lesz, aki ma este nyíltan beszél Pimaszúrnak a válásáról, életmódváltásról és új párjával közös jövőjéről is. Gönczi Gábor elmondta, hogy a mérleg nagyon sokáig az ellensége volt, de az utóbbi időben egész jó barátságot kötöttek.

Mindezt Gönczi Gábor a válása körüli időszaknak a számlájára írja, de mint mondja, ez indította el azon az úton, hogy kicsit leadjon a kerek pocakból.

Kissé bizarr közös kép a 10 évvel ezelőtti esküvőnkről…Mármint az én esküvőmről, természetesen Juditkámmal! Barátságból muzsikált a Gönczi Gábor és a Smile Showtime Band!

Posted by Pimaszúr átcuccol on 2015. október 6.

“10 éve mondom magamnak, hogy egyszer úgy kigyúrom magam! A mérleget használom is, lefogytam egy tízest. Tavaly októberben ki voltam kerekedve, aztán történt a válás is. Fogyni úgy lehet, hogy vagy iszonyat sok sporttal és életmódváltással, vagy stresszalapon. Nekem volt ott egy-két nagyon rázós hónapom, aminek két jó hozadéka volt. Egyrészt nagyon jó irányba ment tovább az életem, másrészt lefogytam 10 kg-ot. Innentől már csak az volt a kérdés, hogy meg tudom-e tartani. Viszont ehhez kellett már az odafigyelés, elsősorban a kajákra.”

Gönczi Gábor 10 éves tervét váltotta valóra

Ráadásul ha a műsorvezetőnek nincs ideje edzeni, csak kimegy a kertbe, és azonnal nekilát a munkának. Gönczi Gábor szerint ugyanis a romantika a kandalló előtti ölelkezésről szól, amivel úgy gondoljuk, minden nő egyet is ért.

“Az a helyzet, hogy a favágás azon házimunkák egyike, amit nagyon szeretek csinálni. Jön ide egy nagy halom, én aprítom és be is gyújtok. Én ezt nagyon szeretem. Fát vágok, füvet nyírok. Kicsit átalakítottunk itt mindent, kiverték a falakat, de nagyon szépen megcsinálták. Mindenképp olyan kanapét szerettem volna, amin ketten lehet punnyadni. Összeölelkezve, összebújva, ropogó kandalló mellett. Én egy romantikus pali vagyok egyébként, de tény, hogy egy nő a házba hoz egy szívet, egy lelket. Nélküle biztos nem lenne ilyen” – mondta Gönczi Gábor a Pimaszúr átcuccol című műsorban.

Gönczi Gábornál alszunk!

Íme, kis ízelítő a kedd esti Gönczi Gabis ottalvásból! Kóstolgassátok szeretettel!Részletek 22:00 RTLII!

Posted by Pimaszúr átcuccol on 2015. október 5.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top