Sztárok

Csisztu Zsuzsa látványos dekoltázst mutatott

Csisztu Zsuzsa és családja Olaszországban jártak, a nyaralást pedig szerencsére megörökítették, és a képek tanúsága alapján, remekül sikerült.

Csisztu Zsuzsa a Fem3 Café műsorában mesélt nyári élményeiről és az olaszországi kalandokról, ahol idén két hetet töltöttek el a családdal. Mint Csisztu Zsuzsa elmondta, nagyon élvezték az utat, de nem éppen kipihenten érkeztek haza. A gyerekek ugyanis néha édes terhet jelentenek ilyenkor. 

“Mikor hazaértünk, egymásra néztünk a férjemmel, és azt mondtuk, na jó, és akkor mikor megyünk pihenni? – nevetett Zsuzsa. – Egy nagyon szép családi birtokra mentünk egy kedves ismerős famíliához, éppen ezért nem választottuk meg a távolságot. Gyönyörű vidék, fantasztikus természettel, csodálatos geográfiai adottságokkal. Nagyjából egy szűk órányira voltunk a tengerparttól”mesélte Csisztu Zsuzsa, akiről extra szexi fotó is készült.

Joshi Barath egyszer vissza is tapsolta a bejátszóból, hogy közelebbről is szemügyre vehessék a nézők, és Csisztu Zsuzsa bővebben is meséljen a képről, ami már önmagában is sokat mond.

“Az ember ilyenkor azért egy picit lazábban kezeli a dolgokat. Ezt a kalapot ott lőttem. Nem pálcikákon, hanem egy tengerparti kis butikban, de nagyon megtetszett” – mondta a kalapjáról lányos zavarában Csisztu Zsuzsa.

Haladjunk visszafelé! Olaszországi nyaralásunk záró estéjén a gyönyörű Sarnanoban jártunk, törtenelmi utcácskák és korabeli szinte díszlet-szerű épületek között. Ja, a vacsora is pazar volt…

Posted by Zsuzsa Csisztu on 2015. augusztus 18.

A legkisebb fiáról pedig elképesztően cuki fotókat mutatott Csisztu Zsuzsa!

Csisztu Zsuzsa extra szexin nyaralt - fotó
Csisztu Zsuzsa extra szexin nyaralt - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top