Sztárok

Görög Zita rövid hajjal még vonzóbb

Alig két hete, hogy Görög Zita levágatta a hosszú haját, és most megmutatta, hogyan tud bánni vele. Tényleg a rövid haj áll neki jobban?

Minden olyan nő, aki ragaszkodik a hosszú hajhoz, felszisszent, amikor meglátta két héttel ezelőtt Görög Zita új frizuráját.  A modell-műsorvezető ugyanis nem sajnálta a haját, Zsidró Tamás bátran vághatott belőle. “Sok haja van, igazi élvezet volt” – írta a mesterfodrász a közösségi oldalán.

Görög Zitának kicsit levágtam a haját szuper sok haja van igazi élvezet volt ????

Posted by Tamás Zsidró on 2015. szeptember 18.

Azóta sem bánta meg a döntését Görög Zita, aki minden képén fülig érő mosollyal pózol azóta is és örömmel fogadja a bókokat. 

“Az elmúlt években kaptam rá az ízére, milyen jó játszani a frizkómmal. Most éppen a röviddel kísérletezem” – írta Görög Zita és elnézve a képeit, nehezen tudjuk eldönteni, melyik haj áll jobban a modellnek. Talán így röviddel még dögösebb.

Az elmúlt években kaptam rá az ízére, milyen jó játszani a frizkómmal :)Most éppen a röviddel kisérletezem,de az euHaj profi hajhosszabításának köszönhetően , nyáron kiélveztem a hosszú haj varázsát .

Posted by Görög Zita on 2015. október 4.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top