Sztárok

Gyerek miatt ment Ördög Nóra Afrikába

Nagy volt a titkolózás, hogy miért és hova utazott el a műsorvezető a múlt héten. Most kiderültek részletek Ördög Nóra útjáról.

Nem ez az első alkalom, hogy afrikai gyerekek megsegítéséért ismert nők kampányolnak. Angelina Jolie világszerte talán a legismertebb, és olyannyira magával ragadták az afrikai gyerekek, hogy egy kislányt örökbe is fogadott.

A Pampers és az UNICEF csapatát most már Ördög Nóra is erősíti, aki már tudja, hogyan érezhetett Angelina Jolie egykor, amikor beleszeretett a kontinens lakóiba.

“Hihetetlen egy hét van mögöttem… Még emésztgetem… Hamarosan mesélek!” – írta Ördög Nóra az utazást követően a közösségi oldalán.

Hihetetlen egy hét van mögöttem… Még emésztgetem… Hamarosan mesélek!#angola #pampers #unicef

Posted by Ördög Nóra on 2015. szeptember 29.

Az angolai út során Ördög Nóra rengeteg helyi gyerekkel találkozott, többek között az oltóközpontokban. Beszélgetett terhes és gyerekét elvesztő nővel is, ami a mély érzésű műsorvezetőt biztosan megérintette. 

Miközben a Pampers és az UNICEF munkáját segítette, hogy segítsenek az angolai gyerekeken, Ördög Nórának gyakran eszébe jutott Mici és Vencel, hiszen korábban még nem töltött egy napnál többet távol a gyerekeitől.

Ördög Nóra egyhetes afrikai útjáról további részleteket is mesél hamarosan. 

Gyerek miatt ment Ördög Nóra Afrikába

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top