Sztárok

Hajós Andrást üldözték a rendőrök

Ha Hajós András, akkor mindenképpen a humor és nevetés jut róla eszünkbe, főleg ha az RTL Klubon futó Gyertek át szombat este című műsorban elmeséli, hogy fért be – vagy épp nem, egy kis Polskiba!

A Gyertek át szombat este sztárjai minden héten gondoskodnak a röhögőgörcsről, ha Hajós András froclizásáról van szó, akkor pedig mindenki dupla lapáttal rak rá. Most azonban Hajós András maga mesélt egy vicces sztorit arról, hogy hogyan préselte bele a maga közel két méterét egy kis Polskiba hetedmagával.

A történet akkor jött szóba, mikor az RTL Klubon futó gameshow, a Gyertek át szombat este sztárjai arról kezdtek beszélni, hogy kinek milyen kocsija van, és ki milyen bulikban járt korábban. Így került szóba az is, hogy Hajós Andrást és barátait miért üldözték a rendőrök.

“Nyolcan ültünk a kis Polskiban. Azt se tudtuk, ki vezet. Volt egy olyan félórám, hogy nem tudtam, hova megyünk. Ki kellett dugnom a lábamat az ajtón, hogy beférjünk. Így mentünk le Balatonra. Egyébként ez egy diplomata kis Polski volt. A rendőrök üldöztek minket. Egy kis Polski, ami nagyon lassan megy, a füst jön ki belőle, néha üvegeket dobnak ki belőle, és lábak lógnak ki…”

Hajós Andrást üldözték a rendőrök

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top