Sztárok

Amal Clooney csúnya lábáról beszélnek

Bambi óta nem láttunk olyan vékony lábat, mint amilyen George Clooney feleségének van. Amal Clooney lába pedig beszédtéma lett, és nem csak azért, mert olyan vékony.

A ruhatárát most sokan elcserélnék Amal Clooney-val, aki egy év alatt igazi divatikon lett. Nem is szokás megszólni a megjelenését, de Amal Clooney megjelenését az elmúlt napokban sokan kritizálták.

Ezúttal nem a soványsága a téma, hanem a lába, pontosabban a lábfeje, amivel kiborított sokakat.

Amal Clooney csúnya lábáról beszélnek

“Ha már egyszer tudja, hogy fotózzák és nyitott cipőt vesz fel, akkor nem lehetne előtte egy pedikűröst beiktatni a programba?” – háborgott az egyik hozzászóló, miután megjelentek a képek George Clooney feleségéről.

Amal Clooney csúnya lábáról beszélnek

A másik égető bűne Amal Clooneynak, hogy nem szép a lábfeje, és a bütyke valahogy kiverte a biztosítékot. “Akinek ennyi pénze van, és akár hónapokig is pihenhet, miért nem csináltatja meg a lábát? Én megtenném” – írta más, aki csak beállt az Amal Clooney-t szapulók sorába.

Amal Clooney csúnya lábáról beszélnek

George Clooney felesége elismert ügyvéd, de most éppen a “legborzasztóbb bütykös lábú celebek” listájára került, ahol Naomi Campbell és Victoria Beckham ishelyet kapott, bár nekik állítólag még mindig szebb a lábuk, mint Amal Clooney-nak.

Amal Clooney csúnya lábáról beszélnek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top