Sztárok

Hiába a bikini, így még Aleska sem szexi

Nagyon ritkán látunk olyat, amikor Aleska nem meríti ki a dögös fogalmát, de az Ezek megőrültek! című műsorban ez is sikerült neki!

Az Ezek megőrültek! stábja minden héten egyre viccesebb és kínosabb játékokat talál ki, hogy kínos és furcsa helyzetbe hozza hírességeinket. Hát így volt ez szerda este is, amikor Aleska egy békatalppal és búvárpipával a szájában szaladgált egy felszappanozott műanyag pályán.

Mivel ilyet még nem láttunk, azonnal tárcsáztuk Aleskát, hogy elmondja, mi történt, hiszen ő a legkínosabb szituációkban is bombázó tud maradni, most azonban inkább cukin sutára sikerült a játék.

Ebben a cuccban még Aleska sem szexi

“Valóban mindig figyelek arra, hogy jól nézzek ki, amikor azonban azt a játékot felvettük, elképesztően meleg volt, konkrétan égette a békatalp a lábamat, és levegőt is alig kaptam. Eldöntöttem, hogy a túlélésre hajtok, nem fog érdekelni, hogy épp hogy festek – nevetett Aleska. – Előtte való nap amúgy is megütöttem magam, szóval inkább a biztonságos pontszerzés járt a fejemben”magyarázta Aleska a történteket, amit így már teljes mértékben megértünk.

Ráadásul mivel vele együtt nevetünk, meg is mutatjuk, hogy mennyire forró volt az a műanyag. Szegény Aleska rendesen kapkodta a lábát!

Ebben a cuccban még Aleska sem szexi

De néhány szexi mozdulatot is sikerült azért produkálnia!

Ebben a cuccban még Aleska sem szexi
Ebben a cuccban még Aleska sem szexi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top