Sztárok

Lagzi Lajcsi gyerekeinek sírását az utcán is hallották

Lagzi Lajcsi családja legkevésbé a zenészért aggódik, ahogy ő maga is inkább feleségét és gyermekeiket félti a legjobban.

Az utcán is hallották a szomszédok Lagzi Lajcsiék házából kiszűrődő gyereksírást, amikor a családfőt és édesanyjukat letartóztatták – írja a Story magazin.

A hetilapnak az egyik szomszéd mesélte, hogy nem sokkal azután, hogy az áram-, gáz- és vízlopással gyanúsított Lagzi Lajcsit és nejét letartóztatták, az iskolában azonnal froclizni kezdték a többiek a gyerekeket. Lagzi Lajcsi gyerekei nem is bírták sokáig azt a légkört, ami a botrány kirobbanása utáni első iskolanap fogadta őket, és alig pár óra után haza is mentek az iskolából.

Lagzi Lajcsi gyerekeinek sírását az utcán is hallották

“A rendőrök a saját buszukra másztak fel, annak tetejéről ugráltak át a magas kőkerítésen, és rohantak be az épületbe. Amikor Lajcsiékat bilincsben hozták ki a kapun, az utcán is lehetett hallani, hogy a gyerekek bent sikítva sírnak, a bébiszitter próbálta őket csitítani. Azóta csöndes itt minden. A gyerekeket már az első nap kikezdték az iskolában, ezért haza is jöttek” – mondta a szomszéd a hetilapnak.

Most, amíg a sztárzenész és felesége, Boglárka is távol van a családtól, Lagzi Lajcsi testvére, István intézi a gyerekek ügyét is. “Próbáljuk őket óvni, védeni, de az internet világában elég nehéz bármit eltitkolni előlük. A barátaik egyébként már hívják őket, sőt már vissza is mentek az iskolába, erről egyeztettem az intézmények igazgatóival” – mondta Lagzi Lajcsi testvére, István a Storynak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top