Sztárok

Lagzi Lajcsi felesége ma szabadulhat

Lagzi Lajcsi felesége, Boglárka, mint arról már korábban beszámoltunk, súlyos légzőszervi megbetegedéssel küzd. Ma, úgy tűnik, a bíróság eldönti, hogy kijöhet-e az előzetesből.

A Lagzi Lajcsi feleségének betegségét igazoló iratok már megérkeztek az illetékes bíróságra. Éppen ezért, ha beigazolódik, hogy a súlyos légzőszervi megbetegedéssel küzdő asszony állapotát hátráltatja az előzetes letartóztatásban letöltendő idő, hazaengedik, értesült a Blikk. Lagzi Lajcsi feleségének nemrég volt egy műtétje is, amely jól sikerült, de a gyógyulás még nem teljes, ráadásul a letartóztatásuk is akkor jött, mikor az asszony még nem gyógyult fel teljesen az operáció után.

Lagzi Lajcsi testvére korábban elmondta, az asszonynak pihenésre és háborítatlan környezetre lenne szüksége, amit jelen esetben nem tudnak neki biztosítani. “Negyvenegynéhány kiló, neki a műtét után még erősödnie kéne, és még gyógyulási stádiumban van, ezért főképp nem értem a történteket. Függetlenül attól, hogy a vádat sem értem, de Bogi egészségi állapotára reflektálva mindenképpen azt mondom, hogy a család ezért aggódik a legjobban. Ezért tűnik talán úgy, mintha én a bátyámnál is jobban a sógornőm miatt aggódnék. Ez egy picit így is van (…)”  – mondta a Tényeknek.

Lagzi Lajcsi felesége ma szabadulhat

Mint ismert, Lagzi Lajcsit és feleségét, Boglárkát, valamint harmadik társukat múlt hét kedden vették őrizetbe. A zenész mocsai birtokán korábban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak, a szintén a tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. telephelyén, Boldogasszonypusztán, valamint a szintén hozzá köthető tatai Boglárka Apartmanparkban is. Lagzi Lajcsit és társait lopással és vesztegetéssel gyanúsítják.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top