Sztárok

Friss: Király Viktor 4 igennel továbbjutott az amerikai Voice versenyben – videó

Hetek óta rágjuk a körmünket, hogy mikor kerül már végre adásba Király Viktor előadása az amerikai Voice-ban. Jelentjük: Viktor elindult a világhírnév felé. Jönnek a gifek, a videók és minden, ami kell!

Király Viktor néhány hete jelentette be, hogy elindult az amerikai The Voice tehetségkutatón, aminek egyik előzetesébe pont azt vágták be, mennyire odáig voltak a magyar énekesért a zsűritagok. Bár még semmi sem volt biztos, kimondva-kimondatlanul nyilvánvaló volt mindenki számára, hogy Gwen Stefani nem véletlenül olvadozott olyan lelkesen Király Viktortól, ő ugyanis TOVÁBBJUTOTT a világ egyik legismertebb műsorában.

Ráadásul hogy! Viktor a negyedik válogatón került adásba, és 4 zsűritag fordult meg a székével azt jelezve: akarják Viktort a csapatukba.

“És most egy nemzetközileg is ismert énekes érkezik Magyarországról” –  így konferálták fel Király Viktort a kisfilmjében. Elhangzott az is, hogy New Yorkban született, majd édesanyja betegségét követően az egész család visszaköltözött Budapestre. A videójában feltűnt nővére, Linda és a szülei is.

Friss: Király Viktor 4 igennel továbbjutott az amerikai Voice versenyben - videó

“Azért akartam zenész lenni, mert apukámat akartam követni. Garázsbandát alapítottunk a testvéreimmel, beültem a dobok mögé, és énekeltem” – ezt már a meghallgatása előtt meséli a műsorvezetőnek Viktor, aki édesapjával és édesanyjával együtt ment el az amerikai válogatóra. “Az emberek nem igazán akarták elfogadni a tényt, hogy angolul éneklek, és “másképp” éneklek magyarul. Szerencsés vagyok, mert egy magyar tehetségkutató volt az első, ahol nem utasítottak el, ahol elfogadtak, és nyertem. Totálisan hálás vagyok ezért” – folytatta Király Viktor, majd a műsorvezető megjegyzi: sokat kockáztat azzal, hogy sikeres énekesként eljön egy amerikai műsorba, mert vagy megfordulnak a mentorok, vagy nem. “Ez pontosan így van” – felelte Király Viktor, majd felment a színpadra, és elénekelte a What’s Going On című dalt Marvin Gaye-től.

(Ez egy megvágott videó, nem a teljes értékelést láthatjátok, az élő adásban valódi harc ment Viktortért. A cikk végén egy rosszabb minőségű videóban megnézhetitek a vágatlan értékelést.)

Elsőként Adam Levine, a Maroon 5 banda frontembere fordult meg, alig 10 másodperccel az után, hogy meghallottuk Viktor hangját. Majd sorra a többiek: Blake, Pharrell és Gwen Stefani.

Friss: Király Viktor 4 igennel továbbjutott az amerikai Voice versenyben - videó

És ami ez után jött, az nem volt más, mint harc Király Viktorért. Négy világsztár, a The Voice 9. évadában egymásra licitált, hogy Viktor őt válassza. Adam Levine állva tapsolt, mire Gwen felrohant a színpadra kezet fogni Viktorral, és közölte vele, hogy mivel ő az egyetlen nő a zsűriben, ezért dupla ereje van.

Pókerarcom van, de totálisan a rajongód lettem. Igazi, eredeti tehetség vagy. Már most megmondhatom neked, hogy megnyerheted ezt az egész versenyt. Ebben 100%-osan biztos vagyok!” – mondta Adam Levine Viktornak.

Friss: Király Viktor 4 igennel továbbjutott az amerikai Voice versenyben - videó

Blake Shelton is beszállt a licitálásba, szerinte az idei évad végén, ez áll majd az újságok címlapján: “The Victor of The Voice“. Pharrell pedig azt méltatta, hogy nemcsak a tökéletes hangját hallotta Viktornak, de érezte a személyiségét is a dalban és az előadásában.  

Viktor végül azt választotta, aki elsőként fordult meg és hitt benne: Helló #TEAMADAM!Ő lesz a Voice-ban a zene Királya – sütött el egy poént még a végén Adam Levine, majd hozzátette, győzelemre számít Viktorral, és eljátszott a victory (győzelem) szóval. 

Friss: Király Viktor 4 igennel továbbjutott az amerikai Voice versenyben - videó

#hajráViktor #szorítunk

És egy rosszabb minőségű videót is mutatunk, viszont itt vágatlanul láthatjátok a zsűri reakcióját!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top