Sztárok

Ez okozhatott feszültséget Szulák Andreáék kapcsolatában

Szulák Andrea és a gyermeke apja viharos kapcsolatban éltek. Ismerőseik mesétek, hogy mi okozhatta a feszültséget.

Mint mi is megírtuk, Szulák Andrea tegnap a Facebookon jelentette be, hogy már nem alkot egy párt a gyermeke apjával.

Egyes információk szerint már 7 hónapja külön élnek, a kapcsolatukat már régen beárnyékolta a féltékenység. “Gábor már hét hónapja egy másik solymári házba jár haza. Nem messze lakik onnan, ahol korábban együtt éltek, és ahol Andi most a közös kislányukkal, Rozinával él” – állítja a Blikknek egy szomszéd. “Nem véletlen, hogy kutya-macska kapcsolatban éltek, folyton veszekedtek, mert a zöld szemű szörny, a féltékenység mindig jelen volt az életükben”  mondta a Borsnak egy barátjuk.

Ez okozhatott feszültséget Szulák Andreáék kapcsolatában

Az igazsághoz tartozik az is, hogy az utóbbi években az adósság is ke­serítette a kapcsolatukat. Kilencvenmilliós hitelük miatt éveken át próbáltak megszabadulni az budai ingatlanjuktól. Szulák Andrea még 2002 nyarán vett fel 25 milliós kölcsönt, de hat évvel később ismét hitelhez folyamodott. Ez már jóval nagyobb összegű (274 237 CHF) svájcifrank-alapú pénzigénylés volt, amely mai árfolyamon átszámolva kb. 86 millió forintot jelent. Igaz, az árfolyamrögzítésnek köszönhetően az adósság 70 millióra apadt írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top