Sztárok

Fordulat Lagzi Lajcsi ügyében

Lagzi Lajcsi úgy döntött, hogy részletes vallomást tesz a nyomozóknak.

“Ügyfelem úgy döntött, hogy a nyomozó hatóság előtt részletes vallomást kíván tenni. Erre a felkészülést meg is kezdte, így napokon belül sor kerülhet a folytatólagos kihallgatására” – nyilatkozta a Blikknek dr. Berényi András ügyvéd.

A lap arról is ír, hogy ügyvédje szerint Lagzi Lajcsit nem viselik meg a börtönlét körülményei. Egy neve elhallgatását kérő személy szerint az intézményben reggel 6.00-kor van az ébresztő, és este 22.00 után nyugovóra kell térni. Háromszori étkezést biztosítanak, aminek tápértéke szigorúan ki van számítva.  Lagzi Lajcsi egy kétszemélyes zárkában tölti előzetes letartóztatását egy olyan férfi társaságában, aki erőszakos bűncselekmény ­miatt került a rácsok mögé. Minden szabadidejében a vallomástételre készül, és jegyzetel, illetve az ügyvédje útján próbálja az otthoni ügyeit intézni. A lap úgy tudja, hogy a 3 gyerekére az anyósa, a szintén előzetes letartóztatásba helyezett Boglárka édesanyja és egy bébiszitter vigyáz. Lagzi Lajcsi elvileg fogadhatná látogatóként a gyermekeket gondviselői felügyelettel, de még nem döntötte el, akarja-e, hogy ilyen körülmények között lássák őt.

Lagzi Lajcsiról készült galériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top