nlc.hu
Sztárok
Kiss Ádám pénzzel is segíti barátait

Kiss Ádám pénzzel is segíti barátait

Kiss Ádám saját bevallása szerint nagyon szeret adni, bármit, ha kell, pénzt is azoknak, akik érte emberileg sokat tettek. Ilyen a Punnany Massif is, köztük Felcser Máté és Farkas Roland frontemberek.

Kiss Ádám a Pimaszúr átcuccol című műsorban mesélt életének legfőbb állomásairól, barátságról, családról és szakmai dolgokról. Mint azt a műsorból megtudjuk, egyik legjobb barátja Farkas Roland, a Punnany Massif egyik frontembere, akit Ádám már anyagilag is kihúzott a csávából. A stand up komikus 10 éves barátságot ápol a banda tagjaival, a Pimaszúr átcuccol kamerái előtt pedig elmesélte az énekes, hogy bizony volt rá példa, hogy Kiss Ádám segítette ki karácsonykor.

“2009-ben vagy 2010-ben lehetett, amikor karácsonykor egyszer csak feltöltötték a telefonomat x-ezer forinttal. Én soha nem tudtam megtenni, és kíváncsi voltam, hogy ki az én kis őrangyalom. Utána csörgött a telefon, hogy hahóka, boldog karácsonyt, már tudsz telefonálni.”

Kiss Ádám pénzzel is segíti barátait

A Pimaszúr átcuccol című műsorban Kiss Ádám egy fellépésre is elkíséri majd a bandát, ahol Máté elmondja, hogy a friss házas komikussal olyan szoros barátság köti őket össze a csapatot, hogy Ádám már a banda tiszteletbeli tagja. Főleg azok után, hogy Kiss Ádám többször is kisegítette barátját a gödörből, hol lelkileg, hol anyagilag. “Ez tökéletesen arányos azzal, hogy ha ilyen van, akkor Ádi a tiszteletbeli tagja a csapatnak. (…) Olyannyira, hogy az új lemezre az egyik refrénünket közösen írtuk” – mesélt a csapat másik frontembere, Felcser Máté a Pimaszúr átcuccol adásának felvételekor.

Achtung! Szpesöl edisön! 10 év alatt soha senkit sem engedtem be ennyire a magánéletembe, főleg nem kamerával! Aki szeretne kicsit jobban belelátni egy napomba/éjszakámba/életembe, az aludjon nálam, mint Pimaszúr!Holnap este! Rtlkettű!

Posted by Kiss Ádám on 2015. szeptember 28.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top