Sztárok

Kiss Ádám pénzzel is segíti barátait

Kiss Ádám saját bevallása szerint nagyon szeret adni, bármit, ha kell, pénzt is azoknak, akik érte emberileg sokat tettek. Ilyen a Punnany Massif is, köztük Felcser Máté és Farkas Roland frontemberek.

Kiss Ádám a Pimaszúr átcuccol című műsorban mesélt életének legfőbb állomásairól, barátságról, családról és szakmai dolgokról. Mint azt a műsorból megtudjuk, egyik legjobb barátja Farkas Roland, a Punnany Massif egyik frontembere, akit Ádám már anyagilag is kihúzott a csávából. A stand up komikus 10 éves barátságot ápol a banda tagjaival, a Pimaszúr átcuccol kamerái előtt pedig elmesélte az énekes, hogy bizony volt rá példa, hogy Kiss Ádám segítette ki karácsonykor.

“2009-ben vagy 2010-ben lehetett, amikor karácsonykor egyszer csak feltöltötték a telefonomat x-ezer forinttal. Én soha nem tudtam megtenni, és kíváncsi voltam, hogy ki az én kis őrangyalom. Utána csörgött a telefon, hogy hahóka, boldog karácsonyt, már tudsz telefonálni.”

Kiss Ádám pénzzel is segíti barátait

A Pimaszúr átcuccol című műsorban Kiss Ádám egy fellépésre is elkíséri majd a bandát, ahol Máté elmondja, hogy a friss házas komikussal olyan szoros barátság köti őket össze a csapatot, hogy Ádám már a banda tiszteletbeli tagja. Főleg azok után, hogy Kiss Ádám többször is kisegítette barátját a gödörből, hol lelkileg, hol anyagilag. “Ez tökéletesen arányos azzal, hogy ha ilyen van, akkor Ádi a tiszteletbeli tagja a csapatnak. (…) Olyannyira, hogy az új lemezre az egyik refrénünket közösen írtuk” – mesélt a csapat másik frontembere, Felcser Máté a Pimaszúr átcuccol adásának felvételekor.

Achtung! Szpesöl edisön! 10 év alatt soha senkit sem engedtem be ennyire a magánéletembe, főleg nem kamerával! Aki szeretne kicsit jobban belelátni egy napomba/éjszakámba/életembe, az aludjon nálam, mint Pimaszúr!Holnap este! Rtlkettű!

Posted by Kiss Ádám on 2015. szeptember 28.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top