Sztárok

Cindy Crawford 50 éves, és ezt élvezi

Nő még nem várta így az 50. születésnapját, mint Cindy Crawford. A modell rettenetesen büszke a karrierjére és az életére, valamint máig irigyelt alakjára.

Felesleges is lenne szerénykednie, úgysem hinnénk el Cindy Crawfordnak, hogy elégedetlen bármivel is. A most megjelenő könyvében részletesen leírt mindent, amit fontosnak érez, a kiadó szerint pedig a könyv hatalmas siker lesz.

50 éves Cindy Crawford és élvezi

Cindy Crawford 50. születésnapját csak februárban ünnepli, de már most arról beszél, milyen érzés betölteni a sok nő számára rémisztő kort.

50 éves Cindy Crawford és élvezi

“Már most azt mondom, hogy 50 vagyok, mert büszke vagyok magamra. Mindig a jelenben élek, és minden pillanatot átélek, éppen ezért borzasztóan hálás vagyok mindazért, amim van: boldog házasság, nagyszerű a kapcsolatom a gyerekeimmel, és ez büszkeséggel tölt el, a munkám pedig most is inspirál.”

 

50 éves Cindy Crawford és élvezi

Cindy Crawford hamar megbarátkozott azzal is, hogy a teste már nem olyan, mint a húszas éveiben, miközben persze sokak elvárják tőle, hogy ne változzon.

50 éves Cindy Crawford és élvezi

“Ilyen a modell szakma, de az én titkom, hogy tudom viselni a változásokat. A szülés után megvastagodott a derekam, a mellem veszített a feszességéből, és gyakran olyan sötét karikák voltak a szemem alatt, hogy semmilyen smink nem tudta elfedni. Mégis élveztem.”

 

50 éves Cindy Crawford és élvezi

Cindy Crawford a férjének a leghálásabb ezért, mert Rande Gerber mindig érezteti vele, mennyire kívánatos nő.

50 éves Cindy Crawford és élvezi

“Ő szereti, ha van rajtam felesleg, szereti, hogy kigömbölyödtem. Ezzel hihetetlenül megkönnyítette, hogy én is elfogadjam magam. Az ő szemével nézem a testemet.”

Mondjuk, csak halkan tegyük hozzá, hogy bár Cindy Crawford 50 éves lesz, alig 64 kiló a 177 centis magasságához. Igaz, hogy a “versenysúlya”, 56-57 kiló volt, de még magát is soványnak tartotta.

50 éves Cindy Crawford és élvezi

“Ahogy New Yorkba kerültem, rászoktam a finom tésztákra és a bagettekre. Volt olyan fotózás, ahol úgy feszült rajtam a ruha, hogy féltem, szétszakad. Az evésről viszont nem tudtam lemondni, ezért keményen edzettem, a bemutatók előtt meg diétáztam, mint egy őrült. Nincs olyan, amit nem próbáltam ki” – mesélte Cindy Crawford az 50. születésnapja alkalmából megírt könyve promóciójaként.

50 éves Cindy Crawford és élvezi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top