Sztárok

Lagzi Lajcsi testvére a magyar igazságszolgáltatást vádolja

Lagzi Lajcsi testvére, István meglepő állításokat posztolt a Facebookra, szerinte sok minden nem igaz abból, ami a sajtóban megjelent.

István szerint a bíróság nem megfelelően jár el Lagzi Lajcsi feleségének ügyében. A Facebook-oldalán a következőket írta: “Már a csütörtöki tárgyaláson szóba jött ez, és Bogi is beszélt betegségéről a bírónőnek. Tehát ezt nem ezután kéri majd az ügyvéd, hanem eddig is kérte. Az orvosi leleteket is becsatolták. Úgy értesültem, hogy meg sem nézte a bírónő! De a tények azt mutatják, ha bele is nézett, nem vette figyelembe.” István az ügyészség azon döntését is kifogásolja, hogy rács mögött tartják Boglárkát. Azt írja, ilyen betegen és három gyermekét hátrahagyva semmiképpen sem szökne meg az asszony.

Arra is van magyarázata, hogy Lajcsiék miért kerültek börtönbe. Szerinte Lagzi Lajcsira és társaira nagyon “berágott” valaki – írja a Bors. A lap szerette volna megkérdezni Galambos Istvánt, de nem tudtak kapcsolatba lépni vele.

Lagzi Lajcsiról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top