Sztárok

Csepregi Éva fia a szájáról ismeri fel exét

Csepregi Éva fia, Dávid régi ismerőst vél felfedezni játékostársában, akinek valami görbe esete miatt a fogát ismeri fel. Extra szaftos sztorival jön ma a Partyzánok című műsor!

A ma esti Partyzánokban Dávid tartja buliját az RTLII-n. Csepregi Éva fia azonban kínos szituációba csöppen, amikor megjelenik egyik barátja a forgatás helyszínén.

“Pár évvel ezelőtt!” – kiállt fel játékostársa, Kriszta, amikor Dávid barátja, Krisztián belép az adás helyszínéül szolgáló étterembe. Gyorsan hozzáteszi egy szórakozóhely nevét, hiszen felismeri a fiút egy régi, zavaros estéről. Majd Dávid veszi át a szót: “A fogad!” A fiúban előtör egy emlékkép játékostársával kapcsolatban. “Te voltál az ír csaj?”

Ezt megkoronázva Kriszta elárulja, hogy azon a bizonyos bulin Dáviddal, Csepregi Éva fiával, összeért a szájuk. Hogy meddig fokozható a sztori, a ma esti Partyzánokban kiderül.

Csepregi Éva fia, szájáról ismeri fel exét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top