Sztárok

Egyre biztosabbak vagyunk benne: Justin Bieber lány

A tinik nagy kedvence, Justin Bieber néhány hónappal ezelőtt azt állította, hogy egyetlen kattintás photoshop sem volt a fehérneműreklámján. Hát, most ezzel ellenkeznénk!

Justin Bieber a napokban egy jéghideg hegyi patakban mártózott meg Izlandon. Nyilván tudjuk, hogy ilyenkor a test minden izma összeugrik, és kivétel nélkül minden egyes testrész veszít a méretéből, de Justin Bieber… hát hogy mondjuk szépen? Idézzünk inkább egy hozzászólót: eléggé összement, mindenhol!

Vagy idézünk mást: “Szerintem, megvan a bizonyíték, hogy Justin Bieber lány!”

Pedig Justin Bieber azt sem mondhatja, hogy csak előnytelen szögből fotózták, mert ő maga osztotta meg a képet. Korábban azt állította, perel, ha még egyszer azt írják a lapok, hogy kitömték a gatyáját a fehérneműreklám kedvéért, hiszen nincs semmi más a fehérneműben, csak ő maga.

Itt a bizonyíték, hogy most jól jönne az a “sosem volt zokni”!

Egyre biztosabbak vagyunk: Justin Bieber egy kislány

A fotó alá Justin Bieber annyit írt: hideg van, ugye? Hát, ezt kérdés nélkül is meg tudjuk állapítani…

Nemrég még cápáktól féltettük Justin Biebert, nehogy ráharapjanak meztelen fürdőzés közben, vagy amikor a vízparton mutogatta a hátsóját.

De akkor ugye még abban a hitben éltünk, hogy Justin Biber így néz ki előröl… Na jó, nem hittük, de igyekeztünk hinni, hogy a photoshop világában van még hamisítatlan kép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top