Sztárok

Karambolozott válogatott vízilabdázónk

Eger és Ostoros között egy kanyarban egy személyautó áttért a másik forgalmi sávba, ahol érintőlegesen ütközött a szembejövő járművel.

A balesetben egy ember könnyebben megsérült, az eset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja – írta meg a heol.hu.

A baleset sérültje az Egri VK vízilabdázója, Hosnyánszky Norbert. Mentővel Budapestre szállították kórházba, sérülései nem súlyosak, de ma nem száll vízbe a Miskolc ellen, az biztos. Nem történt eszméletvesztés és szerencsére nem tűnik komolynak a sérülés – mondta dr. Halmos Péter csapatorvos. Budapesten “Hosit” a válogatott doktora is megvizsgálta.

Karambolozott válogatott vízilabdázónk

Szerencsére nincs komoly sérülése

Dr. Gábor Antal jó hírekről számolt be, a játékosnak nincs agyrázkódása, az MR-vizsgálat nem mutatott különösebb problémát, és idegrendszeri tünet sem jelentkezett. Hosnyánszky nyakára rögzítő került, könnyebb sérüléseit pedig rögtön ellátták, holnap haza is engedik a kórházból.
   
Egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia a sárga-kékek ötösének.

További vizes hírek az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top