Sztárok

Exkluzív fotók: sírva hagyta itthon a gyerekeit Ördög Nóra

A Budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren kellett búcsút vennie Ördög Nórának a két gyerekétől. Eddig még sosem indult nélkülük ilyen hosszú útra.

Ördög Nórát vasárnap a budapesti reptéren csípte el kollégánk, amint az induló járatok oldalán családjától búcsúzott.

Fotó: Nagy Balázs
Fotó: Nagy Balázs

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál meghitten, egymást és a gyerekeket ölelve búcsúzkodtak. Mikor eljött a pillanat, hogy Nórának már el kell indulnia a géphez, megölelgette a gyerekeket, és ahogy az egy édesanyától, aki először megy hosszú útra, egyáltalán nem szokatlan, elsírta magát” – mondta kollégánk. Annyit tudunk, hogy Ördög Nóra egy Afrikába tartó gépre szállt fel, ráadásul az Unicef egy munkatársa is vele tartott.

Fotó: Nagy Balázs
Fotó: Nagy Balázs

Ördög Nóra korábban többször elmondta, hogy két gyermekétől nem töltött távol többet, mint egyetlen éjszaka, most azonban úgy értesültünk, hogy egy hétig távol lesz a családjától.

Fotó: Nagy Balázs
Fotó: Nagy Balázs

“Miután elbúcsúzott férjétől és a gyerekektől, Ördög Nóra megint mosolygott, így szállt be a gépbe is” – tette hozzá kollégánk.

Fotó: Nagy Balázs
Fotó: Nagy Balázs

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top