Sztárok

Nem hiszel a szemednek: így tömi magát Sofia Vergara az Emmy-gálán

A Modern család bombázója sokszor mondta már, hogy nem tagad meg magától semmilyen finom falatot. Nehéz ezt elhinni annak, aki úgy néz ki, mint Sofia Vergara.

Még akkor is, ha kép bizonyítja. Az Emmy-gálán a színfalak mögött több kép készült, mint a vörös szőnyegen, legalábbis erre enged következtetni a töménytelen mennyiségű poszt, amelyet a hírességek raktak ki. Köztük Sofia Vergara is, aki éppen meglepett képet vágva majszolta a kis zacskó pattogatott kukoricáját.

Contraband at the Emmys????

Sofia Vergara (@sofiavergara) által közzétett fénykép,

A Modern család bombanője korábban is beszélt már  arról, hogy imád enni, és igazi latin nőként nem is szereti magát visszafogni. De ha valaki úgy néz ki, mint Sofia Vergara, akkor azért nehéz hinni neki.

Az alakjáért ölni tudnék, és az csak a hab a tortán, hogy már elmúlt 43 éves. Mutatom, miről beszélek, amikor a remek alakját dicsérem.

Wearing tonight @stjohnknits @lorraineschwartz and LOVE perfume by Sofia. ????????????????

Sofia Vergara (@sofiavergara) által közzétett fénykép,

Sofia Vergara amúgy sugárzott a boldogságtól, és nemcsak a ruhája, hanem ő maga is ragyogott a vőlegénye oldalán az Emmy-gálán.

With the love of my life❤️❤️❤️Emmys after party#fox

Sofia Vergara (@sofiavergara) által közzétett fénykép,

Ugye?

Gracias Kelly Kline hair and @kayleenmcadams makeup for the look tonight!!????????

Sofia Vergara (@sofiavergara) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top