Sztárok

Ezért a sminkért szapulják Radics Gigit

A 19 éves énekesnőt nem először szólták meg azért, hogy túl sok smink van rajta. Radics Gigi legújabb posztja alatt sem maradtak el a megjegyzések.

“Jaj de mű csaj vagy, azt hittem, műanyag babát látok, nehezen jöttem rá, hogy te vagy az” – írta az egyik hozzászóló Radics Gigi legfrissebb posztjához, és nem volt egyedül ezzel a véleménnyel.

Azzal azért mindenki egyetértett, hogy Radics Gigi gyönyörű, de még szebb lenne smink nélkül. “Ez már túl sok, túl mű, jobb lenne smink nélkül.”

Zsüti koncert előtt.????❤️????

Posted by Radics Gigi (hivatalos) on 2015. szeptember 20.

Miközben azt nehéz lenne vitatni, hogy ezzel a sminkkel egy hétköznapi ember inkább Madame Tussaud viaszbabáira hajaz, azt azért meg kell jegyezni, hogy Radics Gigi csak a színpadon néz ki így. Mint azt egy éles szemű rajongó meg is jegyezte: a színpadi fényekben nem lesz ilyen ijesztő ez a smink.

Nem ez az első eset, hogy Radics Gigit szapulják a sminkjéért. Nemrég például 32 évesnek mondták a túl sok festék miatt.

She was very kind i love her! ❤️#4everbrandy

Posted by Radics Gigi (hivatalos) on 2015. július 21.

De az elmondható, hogy Radics Gigi rajongói így is, úgy is odáig vannak a fiatal sztárért. Legfeljebb csak szívesebben látnak róla természetesebb képeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top