Sztárok

Modern házak épülnek a Lake Forest Villaparkban

A Lake Forest Villapark Budapest közelsége miatt ideális megoldás azok számára, akik szeretik a természetet, de mégis szeretnének közel lenni a fővároshoz és minőségi életkörülményt szeretnének családjuk számára biztosítani.
Modern házak épülnek a Lake Forest Villaparkban

A villapark közepén egy közel 7000 m2 nagyságú exkluzív, szökőkúttal, náddal és tavi növényekkel telepített dísztó került kialakításra, mely a tóparti telket vásárló családok számára nyújt olyan különleges élményeket, mint például a csónakázás és a korcsolyázás.
A területen épülő családi házak, villák építészeti stílusát “modern” irányba tereljük, mely minden ide költőző család érdeke a minőségi összkép megtartása miatt. A házak elé kerítést nem tervezünk, ezért az előkert is nyitott lesz az utcafront felé.

Szolgáltatások

A Lake Forest Villapark területe zárt, ennek ellenére a közvetlen tóparti telkeket kivéve nem lesz közös költség. Az utak takarításáról és a szemét elszállításáról Mogyoród Önkormányzata gondoskodik. A lakók biztonságáról, a bejáratnál sorompó és térfigyelő kamerarendszer gondoskodik, Megállapodás esetén portaszolgálatra vagy járőrszolgálat igénybevételére is van lehetőség.
A bejárat jobb oldalán játszótér került kialakításra, melyen a kisebb gyerekek pihenhetik ki az óvoda okozta “fáradalmakat”.
A nagyobbak és a felnőttek számára az út másik oldalán elhelyezkedő szabadidőpark és multifunkcionális sportpálya nyújt kikapcsolódási és sportolási lehetőséget, szintén térítésmentesen.

Ez a modern családi ház is itt épül

 

Modern házak épülnek a Lake Forest Villaparkban

Közlekedés

A Villaparktól 600 méterre a Szadai úton, buszmegállópár kerül kialakításra a jövő év tavaszáig, melynek köszönhetően Budapest 10 perc, Budapest Stadionok megállóhely 20 perc alatt elérhető lesz. A Volán új gyorsjárata Veresegyház-Budapest útvonalon, az M3-as autópályán közlekedik.       A Villaparktól,autóval 2 percnyi távolságra található mogyoródi HÉV-állomás is, melynek a végállomása az Örs vezér tere.

Modern házak épülnek a Lake Forest Villaparkban

Bízunk benne, hogy a Lake Forest Villaparkba költöző családok megtalálják a számukra megfelelő otthont biztosító környezetet és a többi lakóval együtt a mai korhoz illő, európai közösséget alkotnak majd.

A Lake Forest Villaparkban található 74 összközműves építési telkekből, már 33 értékesítésre került.

Jelenleg már 10 családi ház építése el is kezdődött. Érdemes kilátogatni!

A terület előzetes bejelentkezés nélkül is megtekinthető, szabadon körbeautózható.

További információ: www.lakeforest.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top