Sztárok

Új hajával testesebbnek tűnik Liptai Claudia

Nemcsak a Sztárban sztár versenyzői, de a zsűriben ülő Liptai Claudia is teljesen átváltozott. Lánya szerint nem előnyére.

Liptai Claudiáról minden egyes alkalommal megállapítjuk, hogy egy varázsló, hiszen a kor előrehaladtával egyre dögösebb és egyre szexibb. Most pedig, hogy hamarosan startol a Sztárban sztár, nemcsak a versenyzők, de Liptai Claudia is megváltoztatta a külsejét.

Új hajjal jelentkezik már a képernyőn vasárnaptól, ráadásul legutóbb 16 évesen viselt hasonló frizurát! Mint Liptai Claudia mondja, szeptemberben fodrászának, Ildikónak az iskolakezdés mellett vele is számolni kell.

Ilyen vol Liptai Claudia hosszú barna haja
Ilyen vol Liptai Claudia hosszú, vöröses haja

“Mindig eljön a szeptember, Ildikónak két nehézség van ott az életében, az iskolakezdés és én!” – nevetett a most már teljesen szőke ciklon.

Liptai Claudiának Gwen Stefani és Rita Ora haja adta az ihletet, hogy mégis milyenre változtassa ebben az évadban a frizuráját. A hideg szőkére esett a választás. Claudia új extra szexi szőke haja mindenki tetszését, párjáét és barátaiét is kivívta, kivéve egyvalakit.

Új hajával testesebbnek tűnik Liptai Claudia

“Panka nem szereti, ha változom. Semmilyen módon. Neki a hosszú haj az igen. Megmondom őszintén, azt mondta: anya, testesebb lettél ezzel a rövid hajjal. De mindenki másnak nagyon tetszett. Az, hogy levágattam… ujjongtak.”

Mert először ilyen lett:

Új hajával testesebbnek tűnik Liptai Claudia

“Mondtam, hogy Ildió, nekem nem tetszik, itt oldalt. Mondta, hogy vágjuk le! Vágjuk le? Vágjuk! 16 éves korom óta nem volt rövid hajam” – mondta már dögös szőke és rövid hajával Liptai Claudia.

A legújabb pedig ilyen lett:

Új hajával testesebbnek tűnik Liptai Claudia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top