Sztárok

Betegsége miatt fogyott le Varga Izabella

Varga Iza modelleket megszégyenítően tökéletes alakjának titka sokakat érdekel. Az elhatározás azonban, hogy változtasson életén, nem pusztán a külseje miatt történt.

Varga Izabella egyfajta mellékhatásként emlegeti tökéletes alakját, amit életmódváltásának köszönhet. A Barátok közt színésznője, Varga Izabella a Story magazinnak elmondta, hogy a váltást, amit étrendjében és a mindennapjaiban iktatott be, tulajdonképpen kényszer hatására tette.

“Minden a terhességi cukorbetegséggel indult. Amíg a második kislányom, Sára a pocakomban volt, csak szigorú szabályok szerint étkezhettem. Nem termelt elég inzulint a szervezetem, és hogy ez ne legyen veszélyes a babára, be kellett tartani az orvosok által előírt drasztikus diétát” – mondta a hetilapnak.

Varga Izabella azonban hozzátette, hogy egyáltalán nem esett kétségbe, hiszen ha neki valamiért meg kell küzdeni, azt kétszáz százalékos erőbedobással teszi, főleg ha saját gyermekéről van szó.

Betegsége miatt fogyott le Varga Izabella

“Sára végül makkegészségesen világra jött, és az orvosom külön megdicsért a következetességemért. Ezt a tudást kamatoztattam az óta is. A cukrot és a szénhidrátot örökre száműztem, ás ez azóta is tart, hiszen szeretném az eredményt megőrizni.”

Varga Izabella döntése, hogy az új életmód és a szénhidrátmentes táplálkozás mellett marad, az életét is befolyásolja, hiszen nagy a kockázata egy valódi cukorbetegség kialakulásának is. Rendszeres diétával és folyamatos testmozgással azonban Varga Izabella megelőzheti a betegség kialakulását.

“Ha újra elengedném magam, az a szervezetemnek és az önbecsülésemnek sem tenne jót.”

Betegsége miatt fogyott le Varga Izabella

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top