Sztárok

Pocakos Renée Zellwegert fotóztak Londonban

Már egy jó ideje, hogy nem hallani Renée Zellwegerről, ha mégis, akkor csakis az eltorzított arcáról esik szó. Pedig mostantól biztosan másról beszélnek majd a rajongói.

A 46 éves színésznő ugyanis mostanában egy szupertitkos projektben van, amiről nem beszélhet. Renée Zellwegernek azonban sosem okozott gondot a titoktartás.

Mondjuk, örökké biztosan nem lehet majd titokban tartani a részleteket, hiszen Renée Zellweger átváltozása elég szembetűnő. Az amúgy megszállott egészségmániás és néha már betegesen sovány színésznő alaposan kigömbölyödött az elmúlt időszakban. Szemmel látható pocakja van, de a mellmérete is legalább egy számot nőtt.

Fotó: PuzzlePix/FameFlynet
Fotó: PuzzlePix/FameFlynet

De mindez nem is csoda, hiszen Renée Zellweger hosszú idő után ismét hajlandó volt arra, hogy Bridget Jones-filmet forgasson. Korábban a színésznő  éppen az ilyen hízókúrák miatt ódzkodott ettől a szereptől, hiszen nagyjából 15 kilót kell magára felszednie, ehhez pedig gyakorlatilag egész nap ennie kell. Ez a magyarázat arra is, hogy a színésznőt miért mindig valami cukros-tejes-habos itallal a kezében látják az utcán sétálni.

Pocakos Renée Zellwegert lefotózták Londonban

Miközben Renée Zellweger nem mondhat semmit a készülő projektről, annyi már biztos, hogy nem a harmadik könyv alapján írták meg a forgatókönyvet, és hogy a film címe Bridget Jones’s Baby lesz. Colin Firth ismét Marc Darcy szerepébe bújik, és a legfrissebb hír, hogy Patrick Dempsey is leszerződött.

Pocakos Renée Zellwegert lefotózták Londonban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top