Sztárok

Terhesen pocakig kivágott dominaszerkóban vonul Kim Kardashian

Egészen elképesztő göncökben szokott mostanában megjelenni Kim Kardashian, aki azt állítja, előző terhessége alatt sokszor megalázkodott, most azonban már magabiztos, bármit visel.

Hát, azt mindenképpen megállapíthatjuk, hogy mostanában már tökéletesen magabiztos, sőt néha talán átesik a ló túloldalára. Kim Kardashian előző terhessége alatt, mikor North Westet várta, saját bevallása szerint sokszor engedett a nyomásnak, és inkább követte a várandósdivatot, nem diktálta.

Most azonban már Kim Kardashian is tökéletesen tisztában van vele, bármit vesz fel, pocakja mindenkit elkápráztat, így a ruha már mellékes… Legalábbis szerintünk ez lehet az oka annak, hogy ilyen merész összeállításban parádézott a divathéten. Konkrétan pocaktól torokig, elöl fűzős fekete ruhában jelent meg, egy combig érő csizmával. 

Pocakig kivágott domina szerkóban parádézott Kim Kardashian

A másik magyarázat, amivel még szolgálni tudnánk, hogy Kim Kardashian miért egy ilyen “húha, de merész” ruhában jelent meg, az az, hogy túl sokat nézte A szürke ötven árnyalatát…

Pocakig kivágott domina szerkóban parádézott Kim Kardashian

Korábban Kim Kardashian egy kicsit visszafogottabb, de annál szexibb pocakos szerkóban feszített, amiben tényleg, minden kétséget kizáróan az volt a cél, hogy minden szempár a kis North West öccsére szegeződjön…

Great show x Great friends

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Szóval tényleg határozottan állíthatjuk, hogy Kim Kardashian már a várandósok divatdiktátora is lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top