Sztárok

Kirabolták Kárász Róbertet

Három nap alatt kétszer rabolták ki a Vörösmarty mozit, ahol Kárász Róbert különleges kulturális centrumot készül létrehozni.

Kárász Róbert három éve indította el a “Fogadj örökbe egy macit” nevű jótékonysági karitatív programját. Az alapítványa a Fővárosi Közgyűléstől kapta meg a Vörösmarty mozit, ahol nemcsak kulturális centrumot hoz létre, de a kávézóban, pékségben mozgássérültek, fogyatékkal élők dolgoznának. Ide törtek be kétszer is az elmúlt napokban, s vitték, ami mozdítható volt – írja a Blikk. “Elvittek egy hangfalat meg egy erősítőt. Sőt egy ma már ritkaságnak számító mozigépet is megpróbáltak a tolvajok szétszedni, gondolom, a fémhulladék miatt, mert eladni az ilyesmit képtelenség. Felhasították a vetítővásznat is, szörnyű, mit tettek…” – mondta Kárász Róbert.

“Beüvegeztettünk még aznap, de két nappal később éjjel megint betörtek. Ismét elvittek egy hangfalat, de mást szerencsére nem, mert valaki talán megzavarhatta a betörőket, mert a pajszert és a hátizsákot is otthagyták. Így is többmilliós a kár, mert a speciális ajtót is meg kell csináltatni, ugyanis azt is megrongálták. Szerencsére a térfigyelő kamera működött, így van remény, hogy meglesznek a bűnözők” – folytatta. A betörések ellenére a kulturális centrum megnyitása nem csúszik, előreláthatóan decembertől lesz látogatható.

Kirabolták Kárász Róbertet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top