Sztárok

Pikáns oka van, hogy csak női testőr védheti Katalin hercegnőt

Károly herceg parancsára Katalin hercegnő körül csak és kizárólag női biztonsági őrök tüsténkedhetnek. Ennek oka pedig igazán meglepő!

A napokban került napvilágra egy titkosított akta, amiben Károly herceg írásban kéri a Scotland Yard felelős beosztású tagjait, hogy Katalin hercegnőt mindig női testőr védje. A walesi herceg ugyanis rettenetesen aggódik menye és unokái testi épségéért, mivel az elmúlt időben egyre több fenyegetés éri őket. Ez azonban még nem lehetne indok a csak és kizárólagos női védelemre, ennek oka kicsit kacifántosabb!

Az ugyanis, hogy Károly herceg női testőrt szeretett volna Katalin hercegnő mellé, Diana miatt alakult így. A Sunday Express szerint a királyi fenség, Károly azért rendelkezett így, mert félti fiát, Vilmos herceget a csalódástól. Diana hercegnő ugyanis korábban gyanúba keveredett, majd később be is ismerte, hogy félrelépett testőrével, akit később motorbaleset ért.

Csak női testőr védheti Katalin hercegnőt

“Károly herceg csupán a félreértések elkerülése végett szerette volna, ha női testőre van Katalin hercegnőnek. Ezt már a hercegi pár eljegyzése után elrendelte Károly herceg” – nyilatkozta a Scotland Yard egy korábbi felsővezetője a lapnak.

Itt tennénk hozzá, hogy Diana és Katalin hercegnő története is teljesen más. A fiatal hercegnő imádja férjét, Vilmos herceget és nagy valószínűséggel teljesen mindegy lenne, hogy hány férfi vigyázza a biztonságát. Ennek ellenére Károly herceg mégis kivételezettként kezeli menye védelmét, hiszen a királyi családból csupán Katalin hercegnőt védik női testőrök.

Csak női testőr védheti Katalin hercegnőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top