Sztárok

Britney Spears Demi Moore exével jár

Júniusban bontotta fel az eljegyzését Britney Spears, és néhány hónap elég volt, hogy ismét randevúzni kezdjen. A meghitt vacsora pedig nem maradt titokban.

Mondjuk, nem is meglepő, mivel árgus szemek figyelték az elmúlt héten Britney Spears minden lépését.

Egy néhány nappal ezelőtt készült fotó megjelenése óta találgatják, hogy vajon Britney Spears újra szerelmes-e. A képet, amelyen az énekesnő egy ismeretlen férfit ölel a tengerparton, maga Britney Spears tette közzé, azzal az egyszerű szöveggel, hogy baráti összejövetelen van.

Love brunch at the beach with friends!

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

A hajszín ugyan stimmel, de Britney Spears nem a tengerparti lovagjával ment vacsorázni, ha hinni lehet a jelenlévőknek.

http://britneyindonesia.tumblr.com/post/128999360660/new-britneys-man-harry-morton

Harry Morton az Iroha Sushi nevű helyre vitte első randevúra Britney Spearst, a TMZ portál információ szerint. A pár elmélyülten beszélgetett hosszú órákon át, Britney néha a telefonjáról képeket mutatott a férfinak.

Bár ez még csak az első randevú volt, de máris mindenki arról beszél, Morton milyen remekül illik Britney Spearshez. A férfi ugyanis jól menő üzletember, a nagyapja hozta létre a Morton Steakhouse-t, az apja pedig a Hard Rock alapítók egyike volt.

Britney Spears Demi Moore exével jár

Az étterem-tulajdonost azonban a lapok leginkább Demi Moore exeként ismerik, aki annak idején átsegítette a színésznőt a válása utáni nehéz időszakon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top