Sztárok

Mesteri manipuláció: a lesifotókat is cenzúrázza Beyoncé

Így már minden érthető, például az is, miért nem látni előnytelen képet az énekesnőről. Beyoncé tudatosan építi az imidzsét, még a lesifotóknál sem lehetsz biztos abban, hogy tényleg lesifotók-e.

Mondjuk, a legutóbbi képsor láttán azt hihetnénk, hogy Beyoncé és a férje, Jay-Z szerelmes pillanatait spontán sikerült megörökítenie egy fotósnak. Jobban megnézve a képeket, valami azért gyanús.

http://yivialo.tumblr.com/post/129040636883/jay-singing-kjlñghkjgf

Ha más nem, akkor az, hogy nemcsak a házaspárról, de Beyoncé kislányáról is szuper képek születtek. A cuki kis Blue Ivy köztudottan tabu a fotósoknak. Márciusban ezt Beyoncé édesanyja közölte, és alaposan kiosztotta a fotósokat, akik a gyerekről szerettek volna friss képeket, mondván: minden jóérzésű szülő megérti, hogy a gyerek nem közkincs, még Beyoncé gyereke sem.

Most viszont több fotón is jól látható Beyoncé kislányának az arca, akivel az anyukája egy kicsit sétálgatott a mólon, mielőtt beszálltak a hajóba.

http://beyhive1992.tumblr.com/post/129013984935/beyoncé-blue-in-sardinia-italy

Másik érdekesség, hogy Beyoncé inkább úgy viselkedett, mint egy leszervezett fotózáson. Hosszú ideig kitartott egy-egy pózt és többször a kamerába nézett.

http://jayonslaycarter.tumblr.com/post/129016909692/september-12-2015-beyonce-and-jay-z-in-sardinia

Ahogyan korábban a Mrs. Carter Show turnén a hivatalosan cenzúrázott fotókon kívül más nem kerülhetett ki Beyoncéról, nem lenne meglepő, ha ezek a lesifotónak eladott képek sem lennének egyebek, mint egy jól kitalált imidzs sorozat részei. Joggal kérdezhetné bárki, hogy mi szükség lenne erre? A magyarázat egészen nyilvánvaló. Az utóbbi napokban rengeteget hallani arról, hogy Beyoncé házassága romokban, és hamarosan bejelentik a válást. Az énekesnő pedig a magánéletét érintő kínos találgatásoknak minden alkalommal ugyanúgy vet véget: egy szerelmes képsorral. Már, ha elhisszük, hogy Beyoncé boldog a férjével ezeken a képeken.

via DailyMail

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top