Sztárok

Gyertek át szombat este: Geszti Péter házhoz ment a pofonért

Nem kímélte a Gyertek át szombat este! vendégeit Sebestyén Balázs, aki nemcsak a feladatokkal, de egy-egy poénnal is igyekezett megfűszerezni az este hangulatát.

Az RTL Klub új vetélkedője, a Gyertek át szombat este vendégei ezúttal Földes Eszter, Molnár Andi, Kiss Ramóna, Geszti Péter, Fluor Tomi és Dombóvári István voltak. Természetesen egyikőjük sem úszta meg a házigazda csípős beszólásait.

“Én vagyok a házigazda, a játékokban nem veszek részt, vagyis ennyi jár nekem” – mondta Balázs, aki Geszti Pétert is azonnal célkeresztbe fogta.

Gyertek át szombat este: Geszti Péter házhoz ment a pofonért

“Érkezik hozzánk Geszti Péter is, akiről a Rapülők megalakulása óta tudjuk, hogy igazából egy dolgot nem tud, énekelni” – szúrta oda a Gyertek át szombat este! műsorvezetője, aki több poént is elsütött Geszti Péter zenei munkássága kapcsán.

Persze sem Geszti, sem a Gyertek át szombat este! című műsor többi sztárja nem bánta ezt, mindenki visszaadta a magáét Sebestyén Balázsnak.

Gyertek át szombat este: Geszti Péter házhoz ment a pofonért

Hát ilyen remek hangulatban telt a Gyertek át szombat este első adása

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top